Και οι Ισπανοί μιλούν για Ντέλεφ

O Σπας Ντέλεφ είναι σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Το όνομα του Σπας Ντέλεφ, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το AEKnea από την προηγούμενη εβδομάδα, επανήλθε σήμερα στο προσκήνιο για την Ένωση. Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ο 25χρονος Βούλγαρος, είναι στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, καθώς ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ τον γνωρίζει από την κοινή παρουσία τους στην ισπανική Λας Πάλμας.

Ο Ντέλεφ ήταν επιλογή του Μιλοβάνοβιτς και αγωνίστηκε για 6 μήνες στην Ισπανία, ενώ τώρα παίζει στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Το ξεπέταγμά του το έκανε το 2009 και από το 2010, πήρε την θέση του βασικού στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και όλοι μιλούσαν για την νέα ελπίδα του βουλγάρικου ποδοσφαίρου (65 συμμετοχές, 18 γκολ). Το 2008-09 μάλιστα, πήρε το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή της χώρας.

Ωστόσο, η πορεία του δεν εξελίχθηκε ανάλογα, αφού πήγε στην Τουρκία για λογαριασμό της Μερσίν, όπου δεν έπιασε, επέστερψε στην ΤΣΣΚΑ, έπειτα στην Λας Πάλμας και τώρα στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Πρόκειται για εξτρέμ που παίζει κυρίως αριστερά. αλλά είναι καλός και από δεξιά.

Πρόκειται για έναν παίκτη σε πολύ καλή ηλικία και με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς έχει συμβόλαιο ως το 2015 με τη Λοκομοτίβ.