Οικονόμου: «Η ΑΕΚ θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου»

Ο Μάρκος Οικονόμου σε συνέντευξη του, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Ο Μάρκος Οικονόμου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ώρα των Σπορ», μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυστυχώς μετά από τρία πολύ όμορφα χρόνια γεμάτα, χαρές, λύπες και πολλά άλλα αναγκάζομαι να αποχωρήσω από την ομάδα που με έβαλε ουσιαστικά στον χαντμπολικό χάρτη. Η στενοχώρια είναι τεράστια αλλά οι δυσάρεστες διοικητικές εξελίξεις δεν μου άφησαν άλλα περιθώρια και με ανάγκασαν ουσιαστικά σε αυτή την απόφαση. Γνώρισα πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους στην ΑΕΚ που με βοήθησαν όλοι με τον τρόπο τους. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα μέσα από την καρδιά μου.Ήταν τα τρία πιο σημαντικά χρόνια μου σαν αθλητής. Γνώρισα σπουδαίους αθλητές που δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ ότι θα υπάρξουμε συμπαίκτες. Έμαθα από τον καθένα κάτι και με έκαναν καλύτερο αθλητή αλλά και άνθρωπο. Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον προπονητή μου, τον κ. Αρβανίτη που με εμπιστεύτηκε αυτά τα τρία χρόνια. Κάθε χρόνια στην ομάδα είχα κίνητρο για να δώσω ακόμα περισσότερα».

Αναφορικά με τους λόγους που η ΑΕΚ έχασε το φετινό πρωτάθλημα, ο Οικονόμου είπε:

«Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αλλά δυστυχώς δεν τελείωσε έτσι όπως θα θέλαμε όλοι, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν δύσκολες για όλους μας οι τελευταίες εβδομάδες. Όλοι είδαν τι έγινε στον τελικό και πως χάσαμε τον τίτλο. Εμείς ξέρουμε πόσο πολύ θέλαμε να πανηγυρίσουμε αυτό το πρωτάθλημα και να το αφιερώσουμε στον κόσμο, όμως δυστυχώς δεν μας άφησαν. Όλα έπαιξαν ρόλο. Και οι διοικητικές εξελίξεις αλλά και ο τρόπος που μας αντιμετώπισε η διαιτησία στον τελικό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους φιλάθλους της «Ένωσης»:

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι υπέροχος. Θέλω να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη στην ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της γιατί υπάρχει ένα μοναδικό δέσιμο το οποίο έζησα αυτά τα τρία χρόνια. Η ΑΕΚ θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου, ότι και να γίνει. Εννοείται ότι δεν κλείνω καμία πόρτα. Μακάρι οι συνθήκες να το επιτρέψουν και να γυρίσω κάποια στιγμή στην ομάδα. Θα θέλαμε όλοι να κλείσουμε αυτή την χρονιά με το πρωτάθλημα και να το αφιερώσουμε στον κόσμο αλλά ακόμα και έτσι νιώθω ευγνώμων για όσα έζησα σε αυτή την ομάδα».