“Όσο υπάρχει Μελισσανίδης, οι στόχοι είναι εφικτοί”

O Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για την ομάδα της καρδιάς του, στο περιθώριο του φιλικού των παιλαμάχων στη Νέα Σινώπη.

Στην Πρέβεζα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, προκειμένου να συμμετέχει στον αγώνα παλαιμάχων της ΑΕΚ με τη Θύελλα Νέας Σινώπης, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (5/7).
Ο παλαίμαχος αθλητής της ομάδας χάντμπολ της Ένωσης, θέλησε να δώσει το «παρών» σε αυτόν τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα και στο περιθώριο της εκδήλωσης, μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα της καρδιάς του, στην εφημερίδα «ΤΟΜΗ».

«Τα νέα για την ΑΕΚ είναι καλά, όσο υπάρχει ο Μελισσανίδης, οι στόχοι της είναι εφικτοί», δήλωσε αρχικά αναφερόμενος στο τμήμα ποδοσφαίρου και πρόσθεσε: «Τώρα όσον αφορά την Ερασιτεχνική, υπάρχουν προβλήματα πολλά, ελπίζω να λυθούν, γιατί είναι κρίμα ομάδες όπως είναι το χάντμπολ, ή το βόλεϊ ή το μπάσκετ- για μένα περισσότερο το χάντμπολ- να είναι στα όρια της διάλυσης».

Για το προσφυγικό και έντονα ΑΕκτζίδικο χωριό της Νέας Σινώπης, ο Γιάννης Αϊβάζης τόνισε: «Όπου υπάρχει προσφυγιά, υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι κι όπου υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι, είναι και η ΑΕΚ μαζί.  Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, που με θέλουν όπου πηγαίνουν, να πηγαίνω μαζί τους».