Εξι παράγοντες της ΕΠΟ, τρεις διαιτητές και Μαρινάκης;

Δείτε το ρεπορτάζ που "τρέχει" αυτή την στιγμή σχετικά με τις νέες κασέτες που ετοιμάζονται να "σκάσουν" σαν βόμβα!

Έφτασε η ώρα της κάθαρσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Μεγάλες ελπίδες δεν έχουμε σ’ ότι αφορά την Πολιτεία και τα “ρεφλέξ” των ανθρώπων της, αλλά η ελπίδα πεθαίνει… τελευταία. Μετά τα δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις του “σούπερ” κοριού της ΕΥΠ, έρχεται ένα νέο άρθρο να “ταράξει” τα νερά και μάλιστα του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη. Σύμφωνα με τις δικές του πηγές,  ετοιμάζονται νέες διώξεις για  βαριά κακουργήματα για γνωστούς παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και διαιτητές τα οποία αναμένονται να αποκαλυφθούν σύντομα!

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου:

Εννέα ύποπτοι για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο βάσει εισαγγελικής πρότασης! Ο αθλητικός εισαγγελέας Αρ.Κορέας διαπιστώνει ότι από την αξιολόγηση του περιεχομένου απομαγνητοφωνημένων τηλεφωνικών συνομιλιών που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ “ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας τους, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας, κάποιους από τους οποίους και προσλαμβάνουν σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ, μετά την αποχώρησή τους από νευραλγικές θέσεις που κατείχαν στο Δημόσιο”.
Το απόρρητο των συνομιλιών ήρθη για τις κακουργηματικές πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, της εκβίασης, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, των παραβάσεων σχετικών με τις εκρηκτικές ύλες και της έκρηξης.
Επίσης προκύπτουν ενδείξεις και για την τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων, όπως της κακουργηματικής απάτης και της δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα σε βαθμό κακουργήματος.
Επίσης ως ύποπτοι καλούνται οι Γ.Σαρρής, Γ.Παπακωνσταντίνου, Θ.Κουρίδης, Αρ.Σταθόπουλος, Θ.Μπριάκος, Γ.Δούρος και οι διαιτητές Κ.Ιωαννίδης, Απ.Αμπάρκιολης και Γ.Κάμπαξης.

Πηγή: dikisports.blogspot.gr