Συνεχίζει η ζέστη στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά σε νότιους ισχυρούς. Στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το μεσημέρι στο Δυτικό και Κεντρικό Κρητικό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί στο Σαρωνικό και ασθενείς έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr