Ξεκαθαρίζει του Τζιμπούρ

Την Δευτέρα μένει και τυπικά ελεύθερος ο Ραφίκ Τζιμπούρ και αναμένεται να γίνουν οι τελικές συζητήσεις με την Ένωση. Ο Τίγρης χειρίζεται το θέμα και θέλει διακαώς τον τρομοκράτη στην Ένωση.

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την αποδέσμευση ανάμεσα στον Ράφικ Τζιμπούρ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Αλγερινός είχε χθες πολύωρες επαφές με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου και φαίνεται ότι τελικά η παρέμβαση του προέδρου της Νότιγχαμ, βοήθησε για να ξεπεραστούν όλα τα ζητήματα. Πλέον απομένουν κάποιες εγγυήσεις για χρήματα που έχει να λάβει ο Τζιμπούρ και αναμένεται να διευθετηθούν στη συνάντηση της Δευτέρας.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, είναι ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί να βρεθεί σε επαφή με κάποια άλλη ομάδα πριν μιλήσει με τους ανθρώπους της Ένωσης. Ακόμα, με δεδομένο πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναχώρησε χθες για τριήμερο μακριά από το λεκανοπέδιο, δεν θα υπήρχε ουσιαστική εξέλιξη μια και επιθυμεί να διευθετήσει ο ίδιο το θέμα. Οπότε, όλα πλέον μεταφέρονται για τη Δευτέρα και είναι σαφές πως ο Τζιμπούρ θέλει να τα βρει με την ΑΕΚ και πως η ΑΕΚ περιμένει την «ελευθερία» του Αλγερινού.

Τελικά, αν υπάρξει κάποια τελική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Τζιμπούρ θα επιστρέψει το Δικέφαλο και θα είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά όχι μόνο στη Football League, αλλά θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και στην ΑΕΚ όταν επιστρέψει στην φυσική της θέση.