Καββαθά: “Πολύ καλή η πρόταση του ΑΟ Θήρας”

Η Άννα Καββαθά μίλησε για την απόφασή της, να μετακομίσει στη Σαντορίνη και τον ΑΟ Θήρας.

Για την απόφασή της να επιλέξει τον ΑΟ Θήρας για το επόμενο βήμα της καριέρας της, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha», η πρώην αθλήτρια βόλεϊ της ΑΕΚ Άννα Καββαθά. Συγκεκριμένα, τόνισε πως η πρόταση από την ομάδα της Σαντορίνης ήταν η καλύτερη και πρόσθεσε ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει με τους νησιώτες.

Αναλυτικά:

Για τον ΑΟ Θήρας: «Η ομάδα της Σαντορίνης υπάρχει τα τελευταία τρία χρόνια, έχει ανέβει όλες τις κατηγορίες και θέλει σταδιακά να μείνει στην Α1 γυναικών και να πρωταγωνιστήσει».
Για την μεταγραφή της: «Η πρόταση ήταν πολύ καλή γιατί μου δίνει την δυνατότητα να κάνω σωστή δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα μπει στην τετράδα. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι να κάνουμε καλή δουλειά. Πιστεύω ότι για να έχει ανέβει όλες τις κατηγορίες με την ίδια προπονήτρια θα κάνει την δουλειά που πρέπει».
Για το ότι είναι η πρώτη φορά που φεύγει από την Αθήνα: «Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά φεύγω από την Αθήνα. Όμως και στην Αθήνα όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα, κλείνεσαι στον χώρο σου και δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Δύο μέρες που πήγα στην Σαντορίνη μου φάνηκε απίστευτη. Νομίζω ότι θα προσαρμοστώ γρήγορα.Για μένα είναι ό,τι καλύτερο γιατί θα είμαι συγκεντρωμένη σε αυτό που αγαπώ».
Για την Τένεβα: «Με την Τένεβα ήμασταν συμπαίκτριες στον Ολυμπιακό δύο χρόνια. Είναι μια αθλήτρια που αγαπώ και εκτιμώ και θα κάνουμε καλή παρέα».