Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Ρουμελιωτάκης-Μπιλλήρης

Άλλη μία πρωτιά για το ανεβασμένο δίδυμο

Άλλη μια επιτυχία για τους Γιάννη Ρουμελιωτάκη και Φερνάντο Μπιλλήρη, με τους δύο αθλητές να επικρατούν για άλλη μία φορά των Αλεξιάδη και Καββαδά με 2-1 στο κυρίως ταμπλό του 2ου Μάστερ στον Σχινιά.

Ο Φερνάντο Μπιλλήρης δήλωσε τα εξής: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Τα παιδιά είναι μία καλή ομάδα που παίζει καλό μπιτς βόλεϊ. Τους λείπει όμως η εμπειρία που αυτή τη στιγμή ίσως είναι το σημαντικότερο στοιχείο, που κάνει όμως τη διαφορά στο αποτέλεσμα. Αυτή η ομάδα είναι άξια συγχαρητηρίων! Αν σκεφτείς πως ο Καββαδάς «πάτησε» πέρυσι για πρώτη φορά στην άμμο και ο Αλεξιάδης, δεν ασχολήθηκε ποτέ με το βόλεϊ, αλλά με το τένις, σίγουρα πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην προπονητή τους για την πολύ καλή δουλειά που κάνει»

Ο Καββαδάς συνέχισε με τις δηλώσεις: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Κουραστήκαμε νωρίς μετά το α’ σετ, κρατήσαμε όσες δυνάμεις μπορούσαμε για το τελευταίο σετ, αλλά εκεί κάναμε περισσότερα λάθη και χάσαμε. Πάντως καλύτερα που παίξαμε αντίπαλοι σε αυτή τη φάση του ταμπλό και όχι πιο αργότερα»

Τέλος, ο Αλεξιάδης αρκέστηκε στα… προφανή: «Πολύ κούραση… Ωστόσο παίξαμε καλά και άξιζε τον κόπο».