
Στις υποδομές του τμήματος της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΚ θα βρίσκεται από εδώ και μπρος ο Βασίλης Γεωργακόπουλος, μετά από συμφωνία με τους υπεύθυνους της Ένωσης.
Διαβάστε την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον Γεωργακόπουλο:
«Αλλη μια νεα μεγαλη μεταγραφη στην προπονητικη ομαδα της ακαδημιας, ο κ. Βασιλης Γεωργακοπουλος.Ο κ. Γεωργακοπουλος αναλαμβανει τα αγωνιστικα τμηματα Κ-13 , Κ-11 & Κ-9 της ακαδημιας στην Ανατολικη Αττικη, με εδρα το «LEONTARIO» στον Γερακα.
Πτυχιουχος με διπλωμα UEFA A, απολυτα καταρτισμενος, με μεγαλη εμπειρια σε τμηματα υποδομων, πολλων ακαδημιων στο παρελθον, μεταξυ αλλων της Δοξας Βυρωνα, Τριγλιας Ραφηνας, Α.Ο. Αρτεμις, Ηλιουπολης.
Εχοντας αγωνιστει ως ποδοσφαιριστης σε επαγγελματικο επιπεδο σε αρκετες ομαδες Β” & Γ” Εθνικης, και με αριστες συστασεις να τον συνοδευουν αναλαμβανει να καθοδηγησει τους νεαρους ποδοσφαιριστες της ακαδημιας στην Ανατολικη Αττικη, στο αθλητικο κεντρο του Leontario, στον Γερακα, στα αγωνιστικα τμηματα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 11χ11, JUNIOR 9×9, PROJUNIOR 5×5»