Το προχωράει ο Τζιμπούρ

Μόνο όταν ξεκαθαρίσει αν ο Τζιμπούρ είναι ελεύθερος, τότε θα μιλήσει μαζί του ο Μελισσανίδης.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ. Η καθυστέρηση στην υπόθεση του Αλγερινού παίκτη, οφείλεται στο ότι δεν έχει κατατεθεί ακόμη στον λογαριασμό του το ποσό της αποζημίωσης που έχει συμφωνηθεί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μόλις γίνει αυτό, ο Τζιμπούρ θα στείλει το έγγραφο με την υπογραφή του για τη λύση της συνεργασίας του με την αγγλική ομάδα και στη συνέχεια θα λάβει το έγγραφο που αποδεικνύει ότι έμεινε ελεύθερος.

Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα μιλήσει με τον Τζιμπούρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «SportDay», ο Αλγερινός παίκτης είχε χθες επαφή με τον εκπρόσωπο του «Τίγρη», ο οποίος τον ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις και του ξεκαθάρισε πως μόλις τελειώσει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ θα μπορούν να συζητήσουν και επίσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα για το οικονομικό, με τον Τζιμπούρ να υπογράφει διετές συμβόλαιο και τον πρώτο χρόνο να παίρνει 400.000 ευρώ και περισσότερα, μαζί με μπόνους, τον δεύτερο χρόνο.