Διαψεύδει και ο Κωστούλας για Μπακάκη

Μετά την επίσημη θέση που πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο θέμα που προέκυψε με τον Μπακάκη, ήρθε η σειρά του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού να βάλει φρένο στα σενάρια

Μετά την επίσημη θέση που πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο θέμα που προέκυψε με τον Μπακάκη, ήρθε η σειρά του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού να βάλει φρένο στα σενάρια που θέλουν τις δύο ομάδες να έχουν συμφωνήσει για την μεταγραφή του νεαρού άσσου. Ο Φώτης Κωστούλας ήταν ξεκάθαρος για το θέμα που προέκυψε με τον 23χρονος μπακ-χαφ:

«Με βεβαιότητα μπορώ να σας πω δεν υπάρχει κάποια συμφωνία για τον Μπακάκη. Μέχρι χθες είχαμε επικεντρωθεί ως ομάδα στο πρωτάθλημα και όχι για μεταγραφές. Τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα θα δούμε και κάποια άλλα πράγματα. Ξέρω πως υπάρχει ένα ενδιαφέρον από την ΑΕΚ για τον Μπακάκη, αλλά ως εκεί. Κάτι το επίσημο και το οριστικό όχι δεν υπάρχει»

Από τις παραπάνω δηλώσεις πάντως δεν φαίνεται να έχει κλείσει την πόρτα στους Κιτρινόμαυρους ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ αλλά και μία ομάδας από το εξωτερικό σ’ ότι αφορά την περίπτωση Μπακάκη.