«Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας τόνισε πως παρότι η ΑΕΚ χρειάζεται δυο νίκες για να ανάβει μαθηματικά στην πρώτη κατηγορία, στόχος είναι το απόλυτο.

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε πως μπορεί η Ένωση να χρειάζεται δυο νίκες για να εξασφαλίσει την άνοδό της στην Α1, στόχος είναι το απόλυτο στα παιχνίδια που υπολείπονται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καράμπουλας στην Ωρα των Σπορ:

Για το ματς του περασμένου Σαββάτου: “Ξέραμε ότι ο Φιλαθλητικός μέσα στην έδρα του είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Έχει κερδίσει εκεί τον Κόροιβο και το Ψυχικό. Ξέραμε ότι θα μπουν για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους, γιατί παίζανε και για την παραμονή, οπότε και οι δύο ομάδες είχαν κίνητρο. Η ποιότητα μας, έδειξε στην αρχή ότι θα είναι εύκολο το ματς, ωστόσο κάποια κενά διαστήματα επέτρεψαν στον Φιλαθλητικό να μπει ξανά στο παιχνίδι. Η εμπειρία και η ποιότητα μας όμως, μας έδωσε την νίκη”.

Για τον στόχο της ανόδου στην Α1: “Δύο νίκες χρειαζόμαστε, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τρεις και να νικήσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουν μείνει”.

Για την διακοπή του Πρωταθλήματος: “Για εμάς είναι σίγουρα θετική η διακοπή, γιατί θα επιστρέψει και ο Νίκολιτς, ενώ θα γίνουν καλά ο Τσιάκος και ο Γκιζόγιαννης. Είχαμε πολλά θέματα τραυματισμών τις τελευταίες τρεις-τέσσερις εβδομάδες, κάτι που μας επηρέασε αγωνιστικά. Τώρα ελπίζουμε να επιστρέψουν όλοι και να κάνουμε ένα δυναμικό φίνις στην σεζόν. Να πανηγυρίσουμε την τελευταία αγωνιστική μαζί με τον κόσμο μας, την άνοδο”.

Για το επόμενο ματς με τον Ηρακλή στη Ζωφριά: “Θα είναι ένα ματς από τα παλιά. Δύο ιστορικές ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε σοβαρά όπως μπαίνουμε στα περισσότερα παιχνίδια της χρονιάς και να δείξουμε από την αρχή τις διαθέσεις μας”.