Τιμήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι» στο Βριληττός 2014

Στο τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» συμμετείχαν οι Αλέξης Αλβανός, Σάββας Καρυπίδης και Γρηγόρης Σανίκης, οι οποίοι βραβεύτηκαν από την Λαμπρινή Δέρβου, τον υπεύθυνο Δημοσίων σχέσεων του τουρνουά Άκη Βαλαβάνη και τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρη Κοτσιώνη για την προσφορά τους στο ελληνικό χάντμπολ.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα Βριλήσσια- Φαίακας Κέρκυρας (θέσεις 9-10) η οργανωτική επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» βράβευσε τους «κιτρινόμαυρους» αστέρες, που τίμησαν την Εθνική μας ομάδα και την οδήγησαν στις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες της, στις δυο 6ες θέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2005, για την προσφορά τους στο ελληνικό χάντμπολ και τον ελληνικό αθλητισμό.

Σε δηλώσεις του, ο Αλβανός τόνισε πως το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»  πρέπει να γίνει θεσμός.

«Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες τους προπονητές και τους διοργανωτές. Ευχόμαστε να γίνει θεσμός και να το έχουμε κοντά μας πολλά χρόνια» είπε ο άσος της ΑΕΚ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και τα λόγια των Καρυπίδη και Σανίκη για τη διοργάνωση της Βέροιας.

«Είναι μεγάλη τιμή για τον Αλέξη, τον Γρηγόρη κι εμένα να βρισκόμαστε εδώ. Είναι ένα πολύ μεγάλο τουρνουά με πολύ καλές περγαμηνές και αξίζουν στους ιθύνοντες πολλά συγχαρητήρια» είπε ο Καρυπίδης ενώ ο Σανίκης με τη σειρά του επισήμανε ότι: «Είναι μεγάλη μας τιμή να βρισκόμαστε εδώ και να μπορούμε να βοηθήσουμε αυτήν την διοργάνωση κι εμείς με τον τρόπο μας. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για αυτό το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα τουρνουά. Εύχομαι να συνεχιστεί και στο μέλλον και να γίνονται πάντα τέτοιες διοργανώσεις για να πηγαίνει το άθλημά μας ένα βήμα παραπέρα».