Ο Ανδρεάδης στο Vari Sports Club

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, μίλησε για τους αγώνες beach volley της Βάρης.

Παρά το γεγονός πως το beach volley του είναι ουσιαστικά ένα άγνωστο άθλημα, καθώς δεν έχει ασχοληθεί με αυτό ποτέ σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ανδρέας Ανδρεάδης δεν έχασε την ευκαιρία προκειμένου να παραβρεθεί στην Βάρη και να δει από κοντά τις προσπάθειες αρκετών του φίλων που συμμετέχουν στο τουρνουά.

Ο διεθνής κεντρικός της ΑΕΚ έχοντας μαζί του τον γιό του Βαγγέλη απόλαυσαν για αρκετή ώρα τα παιχνίδια στα δύο γήπεδο του Vari Sports Club και χειροκρότησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες που παρά την βροχή φρόντισαν να προσφέρουν εντυπωσιακές φάσεις.

Ο Εβρίτης κεντρικός αναφερόμενος στους αγώνες τόνισε: «Αν και αθλητής της σάλας μου αρέσει να βλέπω αγώνες beach volley και σήμερα είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω μαζί με τον γιό μου πολύ καλά παιχνίδια. Προς στιγμήν η βροχή πήγε να μας τα χαλάσει , αλλά όλα καλά. Είδαμε εξαιρετικές φάσεις και θέαμα από πολύ καλούς αθλητές και νομίζω πως το τουρνουά της Βάρης θα είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα του φετινού πρωταθλήματος» και συμπλήρωσε «Το beach volley είναι ένα εντυπωσιακό άθλημα και ταιριάζει αρκετά σε εμάς σαν λαό γιατί έχουμε πολλές παραλίες και οι καιρικές συνθήκες μας βοηθάνε αφάνταστα».

Όσο για την πιθανότητα κάποια στιγμή να τον δούμε και στα γήπεδα της άμμου ο Ανδρέας Ανδρεάδης ήταν ξεκάθαρος…
«Πολύ δύσκολα… Μπορεί η σάλα με το beach volley να είναι συγγενικά αθλήματα, ωστόσο έχουν μεγάλες διαφορές και είναι δύσκολο να συνδυαστούν… Οπότε μου είναι καλύτερα να βλέπω αγώνες από την παραλία παρά να παίζω» δήλωσε με χαμόγελο ο Ανδρεάδης που μας ανανέωσε το ραντεβού του για τους Κυριακάτικους τελικούς.

Πηγή: volleyball.gr