“Θα αξιολογήσουμε τις προοπτικές που υπάρχουν για τον Σάββα από Ελλάδα”

Η Σαμπντόρια φέρεται να θέλει να διευκολύνει τον Σάββα Γκέντσογλου που “ψάχνεται” αρκετά ώστε να επιστρέψει Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής των Ιταλών δήλωσε τα εξής: «θα συναντηθώ με τον εκπρόσωπο του Γκέντσογλου, προκειμένου να αξιολογήσουμε τις προοπτικές που υπάρχουν για τον παίκτη από την Ελλάδα»

O Κάρλο Όστι λοιπόν, αναμένεται να τον βοηθήσει τον παίκτη για να γυρίσει κοντά στην γυναίκα του και το νεογέννητο μωράκι τους, έστω και αν μιλάμε για παραχώρηση μέσω δανεισμού. Η ΑΕΚ θα αποτελούσε σίγουρα μία πολύ καλή λύση για τον Γκέντσογλου μιας και θα μετακόμιζε Αθήνα και συν τις άλλοις θα μπορούσε να πει και κάποιος ότι η εικόνα που σήκωσε με το διαρκείας και το παιδί του θα μπορούσε να μεταφραστεί και ως μία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση (δείτε την εδώ).

Στην “Ένωση” βέβαια επικεντρώνονται αποκλειστικά στην εύρεση αριστερού εξτρέμ και επιθετικού, και για την ώρα δεν φαίνεται να θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους άλλο ένα χαφ. H λύση του Γκέντσογλου πάντως, συμπεριλαμβάνει ελάχιστο ρίσκο από την στιγμή που μιλάμε για μονοετή δανεισμό ενός παίκτη με αρκετές παραστάσεις από Σούπερ Λιγκ αλλά και εξωτερικό.