Είχε προτιμήσει… Αρκούδα!

Ο Μπακάκης δείχνει να βρίσκεται με το ένα πόδι στα Σπάτα, αν και πριν από δύο χρόνια είχε αποχωρήσει από το ίδιο μέρος επειδή τον είχαν... κόψει

Ο Μπακάκης δείχνει να βρίσκεται με το ένα πόδι στα Σπάτα, αν και πριν από δύο χρόνια είχε αποχωρήσει από το ίδιο μέρος επειδή τον είχαν… κόψει! Οι ιστορίες με τους παίκτες και τις λάθος εισηγήσεις είναι από τις πλέον γνωστές και αγαπημένες στο κοινό του ποδοσφαίρου. Και στην περίπτωση του 23χρονου μπακ-χαφ τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά ειδικά με την κατάληξη που δείχνει να έχει η περίπτωση του.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού είχε δοκιμαστεί από το επιτελείο του Βαγγέλη Βλάχου το 2012, αλλά τότε προτιμήθηκε στην θέση του ο Χρήστος Αρκούδας…

Οι πορείες των δύο παικτών είναι πλέον γνωστές σε όλους μας και σίγουρα είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Μπακάκης θα μπορούσε να είχε αποκτηθεί τότε με ελάχιστα χρήματα.

Από την άλλη δεν κάνει να ξεχνάμε το τι ακολούθησε λίγους μήνες μετά από την προετοιμασία του Βαγγέλη Βλάχου, πόσοι παίκτες έφυγαν τελικά από την ΑΕΚ εξαιτίας εκείνης της μαύρης μέρας του υποβιβασμού, οπότε εφόσον κλείσει και επίσημα η μεταγραφή του 23χρονου άσου, θα μπορούμε να λέμε «τέλος καλό, όλα καλά».