Μπακάκης τριετίας! Έρχεται στην ΑΕΚ, στις 250 χιλιάδες το deal

Ευχάριστα νέα για την ομάδα της ΑΕΚ, αφού απ' ότι φαίνεται ο 23χρονος μπακ-χαφ του Παναιτωλικού μπορεί να θεωρείται πλέον κλεισμένος από την Ένωση

Ευχάριστα νέα για την ομάδα της ΑΕΚ, αφού απ’ ότι φαίνεται ο 23χρονος μπακ-χαφ του Παναιτωλικού μπορεί να θεωρείται πλέον κλεισμένος από την Ένωση. Ο Φώτης Κωστούλας, μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Παναιτωλικού, φαίνεται να πήγε στα γραφεία της AEGEAN και να συμφώνησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την μετακίνηση του Μπακάκη.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η υπογραφή του παίκτη ο οποίος φέρεται έτοιμος να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο του. Η υπόθεση έκλεισε τελικά πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι θα περίμενε κανείς, μετά από αλλεπάλληλες ανακοινώσεις και δημοσιεύματα που είχαν βγάλει από χθες το συγκεκριμένο θέμα στην δημοσιότητα.

Η ΑΕΚ καταφέρνει και προσθέτει με αυτή την κίνηση ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια του Ελληνικού πρωταθλήματος μ’ ένα ποσό γύρω στις 250 χιλιάδες ευρώ, ακριβώς στην μέση δηλαδή από τις αρχικές απαιτήσεις των δύο πλευρών. Σύντομα θα υπάρξουν λογικά και οι επίσημες ανακοινώσεις εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι λεπτομέρειες γύρω από αυτή την σημαντική μεταγραφή.

Ενημέρωση: To άρθρο ανανεώθηκε με τα επίσημα νούμερα του κόστους μεταγραφής και της διάρκειας του συμβολαίου του παίκτη.