Ο Δέλλας και η «μάχη» για το αριστερό εξτρέμ

Το ρεπορτάζ του σημερινού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός έντυπος Τύπος ασχολείται με την προετοιμασία της ΑΕΚ αλλά και το θέμα του αριστερού εξτρέμ.

Αναλυτικά:

Goal

«Για μια θέση στα… στόπερ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Μεγάλη μάχη Κολοβέτσιου, Λαμπρόπουλου και Σαρρή στις προπονήσεις της ΑΕΚ».

Sportday

«Την αλλάζει» γράφει η εφημερίδα για τον Δέλλα, ο οποίος βάζει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ΑΕΚ. «Αγιά Σοφιά», τα επόμενα βήματα και η τοποθέτηση Βασιλόπουλου για το γήπεδο.

Livesport

«Έτσι χτίζεται ο νέος Δικέφαλος» γράφει η LiveSport, η οποία αναφέρεται στις πρώτες σκέψεις του Τραϊανού Δέλλα. Έμφαση στην ομοιογένεια, κατοχή μπάλας και ανάπτυξη από τα άκρα. Ο ηγετικός ρόλος του Μάνταλου.

Ώρα των σπορ

«Μεγάλο παιχνίδι για τον αριστερό εξτρέμ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναλύει όλα τα δεδομένα για τη μεταγραφική αναζήτηση της ΑΕΚ. Έτσι χτίζει τον κορμό. Μασούντ: Ρώτησε αν ισχύει η πρόταση, τι απάντησαν από την ΑΕΚ. Ώρα ευθύνης για όλους. Αρχίζει αύριο στη Βουλή η συζήτηση, αναμονή για τις θέσεις των κομμάτων.