Η «Αγιά Σοφιά» και ο Μπαρμπόσα

Το ρεπορτάζ του σημερινού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Με την απόκτηση του Μπαρμπόσα, αλλά και το γήπεδο της ΑΕΚ ασχολείται ο σημερινός αθλητικός έντυπος Τύπος.

Αναλυτικά:

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τη συμφωνία της ΑΕΚ με τη Μπράγκα για τον Έλντερ Μπαρμπόσα έχει πρώτο θέμα η ΩΡΑ. “Μία ανάσα από τον… μάγο Μπαρμπόσα”, γράφει χαρακτηριστικά και τονίζει: “Συμφωνία με Μπράγκα μετά από σκληρή διαπραγμάτευση. Πολύ κοντά στο οικονομικό και με τον παίκτη. Απίστευτη μεταγραφή πάει να τελειώσει η ΑΕΚ”. Όσον αφορά τα όσα έγιναν στη Βουλή για το γήπεδο, η εφημερίδα γράφει: “Ξεκαθάρισαν οι απόψεις για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Βουλή. Εναντίον ο ΣΥΡΙΖΑ με τοποθετήσεις που προκαλούν βαθιά απογοήτευση. Επειδή έγινε σκάνδαλο με το Καραϊσκάκη, όπως είπε ο Νικόλαος Βούτσης, να μην γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να δρέπει τους καρπούς αυτού που ο ίδιος ο βουλευτής χαρακτηρίζει “σκάνδαλο”.

SPORTDAY

Για το γήπεδο γράφει η συγκεκριμένη εφημερίδα: “Η Αγιά Σοφιά ήταν χθες το κυρίαρχο θέμα της συζήτησης με τους εκπροσώπους των κομμάτων να ρίχνουν σήμερα την ψήφο τους”.

LIVE SPORT

“Αγιά Σοφιά και με νόμο”, τονίζει η LiveSport και χαρακτηρίζει “ιστορική ημέρα” τη σημερινή για την ΑΕΚ: “Η Βουλή ψηφίζει σήμερα το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει και το γήπεδο. Επόμενο βήμα να μπει στο ΦΕΚ και να πάρει την οικοδομική άδεια”.

GOAL

“Ισχυρή ΒΟΥΛΗ – ΣΗ”, γράφει με τη σειρά του Goal αναφερόμενο φυσικά στην Αγιά Σοφιά. “Υπέρ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, τρεις όροι από ΔΗΜΑΡ χαλαρές αντιρρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ. “Να είναι κρατικό”, είπε το ΚΚΕ.