Μια ανάσα από Μπαρμπόσα η ΑΕΚ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόσα βρίσκεται η ΑΕΚ.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Έλντερ Μπαρμπόσα. Μάλιστα, η «Ένωση» φαίνεται πως τα έχει βρει με την Μπράγκα για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των σπορ», οι συζητήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Μπράγκα προχωράνε θετικά και ο Μπαρμπόσα αναμένεται να φορέσει σύντομα τα «κιτρινόμαυρα». Το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το καλοκαίρι του 2015 και η συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπει και ποσοστό μεταπώλησης.

Την περασμένη χρονιά, ο Μπαρμπόσα αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αλμερία, έκανε μια πολύ καλή σεζόν με 18 συμμετοχές και 1 γκολ στην Primera Division και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο, ενώ με την Μπράγκα, από το 2010 έως το 2013 είχε 74 εμφανίσεις και 14 γκολ.

Για τον Έλντερ Μπαρμπόσα είχε ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός και ο Παναιτωλικός, ενώ είχε μπει και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, επί εποχής Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο.

Πρόσφατα είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό, ενώ είχε «παίξει» έντονα το όνομα του και για τον Ολυμπιακό την περίοδο που είχε προπονητή τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.