Δεν βιάζονται για τον επιθετικό στην ΑΕΚ

Την καλύτερη δυνατή επιλογή επιθυμούν να κάνουν στην ΑΕΚ με την απόκτηση επιθετικού και δεν θα βιαστούν για την τελευταία μεταγραφική κίνηση.

Μετά την διαφαινόμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έλντερ Μπαρμπόσα στην ΑΕΚ, ο οποίος φτάνει τα ξημερώματα στη χώρα μας για τις τελικές συζητήσεις και τις… υπογραφές, κλείνει ίσως το μεγαλύτερο κενό που υπήρχε στο ρόστερ της ομάδας.

Αυτή θα είναι και η προτελευταία μεταγραφή για την Ένωση –αισίως η 13η- αλλά αναμένεται ακόμα μία, για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Πρόκειται φυσικά για αυτή του επιθετικού, που πέρασε από… σαράντα κύματα μέχρι τώρα, με διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχόλησαν την ΑΕΚ.

Στα Σπάτα πάντως δεν βιάζονται για την απόκτηση του επιθετικού, καθώς θέλουν να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει σε ένα μήνα από σήμερα και η… σέντρα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, γίνεται στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ούτως ή άλλως, στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Αραβίδης, Ντακόλ, αλλά και ο Μπρέσεβιτς, ο οποίος βέβαια βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του.