Από Σεπτέμβριο οι άδειες για την “Αγιά Σοφιά”

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να εκδοθούν οι οικοδομικές άδειες για το γήπεδο της ΑΕΚ, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα.

Θέμα χρόνου είναι πλέον για την ΑΕΚ, η έναρξη των εργασιών στα… ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας. Το βασικό προαπαιτούμενο ήταν η ψήφιση του νομοσχεδίου από τη Βουλή, το οποίο έγινε σήμερα ανοίγοντας το… δρόμο στην Ένωση για τις επόμενες ενέργειες.

Πλέον, οι διαδικασίες είναι προκαθορισμένες. Ο νόμος θα πρέπει να εγγραφεί στο ΦΕΚ και έπειτα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτηση της οικοδομικής άδειας. Αυτό βέβαια δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη και δεδομένου ότι τον Αύγουστο τα πάντα στη χώρα μας υπολειτουργούν, εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν από Σεπτέμβριο. Κάτι για το οποίο σας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό το AEKnea.

Στην ΑΕΚ πάντως θα πιέσουν, όσο είναι δυνατόν, να… τρέξουν οι διαδικασίες. Κάτι που είχε προαναγγείλει και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις και τα έργα να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό. Η ουσία είναι πως το νερό έχει μπει στο… αυλάκι για την ΑΕΚ και απομένουν λίγα μόνο βήματα για την υλοποίηση του ονείρου.