Δυο μεταγραφές στο σάλας της ΑΕΚ

Τους Τάκη Μόρφεση και Λευτέρη Κουβαρά απέκτησε η Ένωση.

Τους Τάκη Μόρφεση και Λευτέρη Κουβαρά απέκτησε η Ένωση. Μάλιστα, ο Μόρφεσης ήρθε από την ομάδα του Δούκα ενώ ο Κουβαράς δεν αγωνιζόταν σε κάποιο σύλλογο αυτή την στιγμή.

Πάντως, όσον αφορά τον Κουβαρά, η ΑΕΚ απέκτησε ένα αθλητή τοπ-κλάσης αφού ο Κουβαράς είναι ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας και αναμφίβολα ο ερχομός του στο Δικέφαλο ανεβάζει το επίπεδο του ρόστερ. Μέχρι στιγμής ο έμπειρος αθλητής, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα, Ολυμπιάδα, Ηλιούπολη και Δούκα, ενώ έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον προπονητή της ΑΕΚ, Δημήτρη Κουνταρδά, στα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα.

Η ανακοίνωση του Μόρφεση:

«Μετά και την μεταγραφή του Λευτέρη Κουβαρά απο τα εκπ. Δούκα, άλλος ένας σημαντικός αθλητής που έχει γράψει την δική του ιστορία στο ελληνικό Futsal, ο Τάκης Μορφέσης, συμφώνησε με την διοίκηση & τον προπονητή της ΕΝΩΣΗΣ, για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ένας αθλητής με μεγάλη αίσθηση του γκόλ, θα δώσει σίγουρα πολλές λύσεις στην δυστοκία που αντιμετώπισε η ΑΕΚ, την περσινή περίοδο.

Ευχόμαστε να έχει δύναμη και υγεία να φορτώνει διαρκώς τα αντίπαλα δίχτυα με πολλά γκόλ, και να ζήσει με την ΕΝΩΣΗ μεγάλες επιτυχίες».

Η ανακοίνωση του Κουβαρά:

«Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Λευτέρης Κουβαράς, συμφώνησε με την διοίκηση της ΑΕΚ και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά το Νο10 με τα κιτρινόμαυρα και τον δικέφαλο στο στήθος.

Έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε πολλές ομάδες, μεταξύ άλλων σε Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα, Ολυμπιάδα, Ηλιούπολη και πέρυσι στον Δούκα, συμφώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του στα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα και νυν προπονητή του, Δημήτρη Κουνταρδά, για την μεταγραφή του στην «Ένωση».

Ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τα τελευταία 10 χρόνια βρίσκεται συνεχώς στην ελίτ του ελληνικού Futsal, θα βοηθήσει με την δύναμη του, την εμπειρία του και το πάθος του την «Ένωση», να ανέβει ακόμη ψηλότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα σάλας.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, να έχει υγεία και πάθος για πολλές διακρίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα της ΑΕΚ».