Κυνηγάει νεαρούς αθλητές ο Γιαννάκης

Σε νεαρούς αθλητές στρέφει το ενδιαφέρον της η ΑΕΚ.

Σε νεαρούς αθλητές έχουν στρέψει το βλέμμα τους στη Ένωση, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να έχει ήδη συμπληρώσει τη λίστα του.

Σε αυτή τη λίστα τις πρώτες θέσεις κατέχουν οι Μουράτος, Σταμάτης και Κώττας.

Αναφορικά με τον Βασίλη Μουράτο, ο οποίος έχει πολύ δυνατά πόδια ενώ είναι και αρκετά γρήγορος αθλητής, έχει την ικανότητα να ολοκληρώσει μια φάση με κάρφωμα. Όμως, πρέπει να μάθει να διαβάζει καλύτερα το παιχνίδι, κάτι που σίγουρα θα αριστεύσει ένα έρθει στην ΑΕΚ του Γιαννάκη.

Τώρα ο 18χρονος Δημήτρης Σταμάτης, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική Εφήβων, και εκτός από την ΑΕΚ, παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός τον παίκτη τα τελευταία δύο χρόνια. Ο νεαρός γκαρντ έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι θέλουν τον φέρουν στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή ο παίκτης έχει συμβόλαιο και ανήκει στον Πανιώνιο.

Τέλος, ο Θωμάς Κώττας είναι γεννημένος το 1996 και έχει ύψος 2,05. Σίγουρα αποτελεί από τα ταλέντα που αναζητούν στην Ένωση. Ο παίκτης πήρε χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του ΠΑΟΚ ενώ αποτελεί και μέλος της Εθνικής Εφήβων, όμως για να είμαστε ειλικρινείς αρκετά δύσκολα θα τον δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, από τη στιγμή, που τα πράγματα μπαίνουν σε ένα ίσιο δρόμο, από οικονομικής πλευράς.