Θέλει τον Ρομπίνιο στον Ολυμπιακό ο Ζιοβάνι

Να έρθει στον Ολυμπιακό συμβούλευσε ο Βραζιλιάνος τον συμπατριώτη του, παρά τη χαμηλή οικονομικά προσφορά των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ρομπίνιο και ο Ζιοβάνι συνιστά στο συμπατριώτη του να απαντήσει θετικά στην πρόταση γιατί, όπως λέει, στον Ολυμπιακό ο Ρομπίνιο θα γίνει θεός.

Μιλώντας στην εφημερίδα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε στον Ρομπίνιο, απάντησε: “Πήγαινε στον Ολυμπιακό να γίνεις θεός. Αυτό θα του έλεγα!”.

Στη συνέχεια, ο Ζιοβάνι δήλωσε: “Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του και πού θέλει να συνεχίσει τη καριέρα του. Όμως, αυτό που γνωρίζω είναι ότι αν πάρει την απόφαση να πάει στον Ολυμπιακό θα είναι ό,τι καλύτερο για την καριέρα του. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι είναι ακόμα σε καλή ηλικία και στον Ολυμπιακό θα βρει όλα αυτά που θέλει ένας παίκτης επιπέδου για να ανέβει ακόμα περισσότερο. Μπορεί τα χρήματα που θα πάρει από μια άλλη ομάδα να είναι περισσότερα, όμως η ευκαιρία που θα έχει στον Ολυμπιακό θα είναι μεγάλη, μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ, για να μπορέσει να βρει ξανά τον εαυτό του και να γίνει αυτός που ξέραμε και θαυμάζαμε. Μακάρι να αποφασίσει σωστά και να πάει στην Ελλάδα. Θα χαρώ πολύ και για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον ίδιο”.

Για τη δική του εμπειρία στον Ολυμπιακό, ο Ζιοβάνι δήλωσε: “Προσωπικά, είχα πραγματοποιήσει την καλύτερη επιλογή και ήρθα στην Ελλάδα. Μακάρι να αποφασίσει και αυτός να κάνει το ίδιο. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ό,τι καλύτερο για έναν παίκτη, όχι απλά για να συνεχίσει τη καριέρα του, αλλά να κάνει ένα βήμα πάνω. Δεν έχει να χάσει τίποτα και μόνο κερδισμένος θα βγει από μια τέτοια απόφαση. Θα του πρότεινα να έρθει στον Ολυμπιακό, γιατί και εγώ αισθάνομαι ότι δεν έχω φύγει ποτέ από αυτή την ομάδα. Και αυτό συμβαίνει γιατί πέρασα μοναδικές στιγμές και γνώρισα μεγάλες χαρές”.