Το πρώτο τεστ για τη νέα ΑΕΚ

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει την Ξάνθη.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορέσουν να πάρουν μία πρώτη γεύση από την ΑΕΚ της νέας χρονιάς, αφού σήμερα θα παίξει στα Πηγάδια με την Ξάνθη (18:45, aeknea.gr).

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα δείξουν τα πρώτα δείγματα από τη δουλειά που κάνουν αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν. Το βέβαιο είναι πως η εικόνα της «Ένωσης» θα είναι πολύ πιο καλύτερη από την περσινή χρονιά, αφού το ρόστερ έχει δυναμώσει και στοχεύει την άνοδο στη Super League.

Έτσι λοιπόν, ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να δοκιμάσεις αρκετούς παίκτες αλλά και δύο διαφορετικές διατάξεις. Συγκεκριμένα, σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και 4-3-3.

Ο Ανέστης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Μπακάκης, αριστερά ο Πεταυράκης (ο Σοϊλέδης απουσιάζει), με τους Κολοβέτσιο και Σαρρή να παίζουν στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή οι Ρόβας-Κορδέρο, ως αμυντικοί μέσοι, με τον Ανάκογλου μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο, τον Πλατέλλα δεξιά, τον Μάνταλο αριστερά και τον Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Έλντερ Μπαρμπόσα, παρόλο που έχει κάνει τρεις προπονήσεις μέχρι στιγμής. Γι’αυτό άγνωστο παραμένει αν ο Δέλλας του δώσει χρόνο συμμετοχής ή απλά τον πήρε μαζί του για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους: Βούρα, Ανέστη, Ανάκογλου, Γεωργέα, Γροντή, Μπακάκη, Πεταυράκη, Ρόβα, Σαρρή, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Σβάρνα, Κορδέρο, Φαγέ, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Μάνταλο, Ντ’ Ακόλ, Πλατέλλα, Αραβίδη, Ντούνη Μ., Τζανετόπουλο και Τσεβά.

Στην Αθήνα έμεινε ο Σοϊλέδης λόγω τραυματισμού και ο Καραγκιολίδης.