Κωνσταντόπουλος: «Όλοι νιώσαμε φρικτά με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ»

Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της περσινής ΑΕΚ, μίας ΑΕΚ που δεν θύμιζε σε τίποτα την μεγάλη δύναμη του Ελληνικού ποδοσφαίρου σ' ότι αφορά το ρόστερ της.

Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστής της περσινής ΑΕΚ, μίας ΑΕΚ που δεν θύμιζε σε τίποτα την μεγάλη δύναμη του Ελληνικού ποδοσφαίρου σ’ ότι αφορά το ρόστερ της. Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε για την τελευταία του σεζόν στην Ένωση και τις δυσκολίες που πέρασε ο ίδιος αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας:

«Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Κάθε μέρα ήταν ένας αγώνες για την επιβίωση, αφού δεν υπήρχαν έμπειροι παίκτες και πολλοί εκ των ποδοσφαιριστών δεν είχαν χρήματα για την σωστή διατροφή τους. Όλοι ήθελαν να βοηθήσουν, αλλά δεν ήταν στο χέρι μας. Επίσης η ατμόσφαιρα δεν ήταν άνετη. Οι ποδοσφαιριστές δεν φέρουν καμία ευθύνη για όσα έγιναν. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό».

Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Ήταν απίστευτο  αυτό που συνέβη με την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες ήταν ανήσυχοι για την ακεραιότητα τους».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και τα συναισθήματα μετά τον υποβιβασμό: «Όλοι νιώσαμε φρικτά . Ήταν αναπόφευκτο και πέρα από τις δυνάμεις μας ».

Ο Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε φυσικά και στην τωρινή του ομάδα αλλά και στις ελπίδες που υπάρχουν για τον ίδιο σ’ ότι αφορά την συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδος στο φετινό Μουντιάλ: «Είμαι αφοσιωμένος στην Μίντλεσμπρο και χαρούμενος που παίζω στο αγγλικό πρωτάθλημα. Φυσικά και θα ήθελα να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά δεν θέλω να κάνω εικασίες. Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να παίζω καλά με την ομάδα μου και αν θα κληθώ είναι θέμα του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας».