«Τσεκάρει» παίκτες από Ισπανία

Στα υπόψιν παραμένει και η περίπτωση Κουρμπέλη.

Σύμφωνα με τη «SportDay», ο Μπάρνκο Μιλοβάνοβιτς κοιτάζει περιπτώσεις παικτών από την Ισπανία.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Από την πρώτη στιγμή που ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έπιασε δουλειά στα Σπάτα ο Δέλλας είχε τονίσει ότι προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση του αριστερού εξτρέμ.

Έτσι και έγινε με τον ερχομό στην ΑΕΚ του Έλντερ Μπαρμπόσα. Και στο προχθεσινό φιλικό, ωστόσο φάνηκε για τα καλά ότι η «Ένωση» χρειάζεται επιθετικό περιοχής.

Με τον Μπρέτσεβιτς στα «πιτς», τον Αραβίδη να φαίνεται ότι του ταιριάζει θέση μάλλον στα άκρα ή πίσω από τον φορ και τον Ντακόλ να δείχνει ότι δεν μπορεί να αποτελέσει την «κολόνα» της επίθεσης (και αυτός φαίνεται ότι παίζει καλύτερα πίσω από τον επιθετικό κορυφής) η απόκτηση «εννιαριού» θα γεμίσει τη μεταγραφική καθημερινότητα της ομάδας.

Και εκτός απροόπτου θα είναι και το φινάλε στις φετινές μεταγραφές.

Εκτός απροόπτου από τη στιγμή που ο Δέλλας δεν αποκλείεται να κρίνει ότι χρειάζεται η απόκτηση και χαφ με τον Μιλοβάνοβιτς να έχει βρεθεί προ ημερών στην Τρίπολη για να δει τον Κουρμπέλη.

Όσον αφορά τον επιθετικό, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φαίνεται να έχει προκρίνει 2-3 περιπτώσεις από την ισπανική αγορά και ανάμεσά τους να υπάρχει παίκτης από την Πριμέρα.

Πάντως και στο θέμα Μπαρμπόσα ο Μιλοβάνοβιτς έδειξε ότι μπορεί να φέρει ακόμα και στη δεύτερη κατηγορία παίκτη τοπ επίπεδο».