Παρελθόν από την εθνική Γαλλίας ο Νασρί

Ο Σαμίρ Νασρί αποφάσισε να μην ξαναφορέσει τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ και με τον Σαμίρ Νασρί να υπολογίζεται στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας, η δήλωση του προπονητή της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάν πως «ο Νασρί δεν παίζει τόσο καλά με την εθνικά χρώματα όσο με την Μάντσεστερ Σίτι», δημιούργησε αντιδράσεις.

Μάλιστα, η κοπέλα του Νασρίμ είχε γράψει στο twitter«Γαμ… η Γαλλία και ο Ντεσάμπ. Τι σκ..α προπονητής»!

Όλα αυτά βέβαια είχαν σαν αποτέλεσμα να «κοπεί» ο παίκτης από την 23άδα για τη Βραζιλία.

Δύο μήνες μετά από αυτά, ο Σαμίρ Νασρί σε δηλώσεις του σε αγγλικά ΜΜΕ αποκάλυψε πως δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας, καθώς η ομάδα δεν του προσέφερε καμία χαρά.

Συγκεκριμένα είπε:

«Έχω πάρει την απόφασή μου. Την πήρα πριν από λίγο καιρό αλλά θα την ανακοινώσω όταν έρθει η σωστή στιγμή. Δεν είναι κάτι το οποίο μπορείς απλά να το ανακοινώσεις στο twitter. Πρέπει να παραχωρήσω συνέντευξη και να το πω. Θα το κάνω μόλις έρθει η σωστή στιγμή.

Μένω στην Αγγλία οπότε δεν με πειράζει τα όσα λέγονται στη Γαλλία και είμαι πλέον συνηθισμένος. Αλλά για τους γονείς μου είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να τους κάνω χαρούμενους και η εθνική ομάδα δεν με κάνει εμένα χαρούμενο. Με την εθνική ομάδα δεν κατέκτησα τίποτα, οπότε είναι ευκολότερο για εμένα να πάρω αυτήν την απόφαση. Όταν αγωνίζεσαι σε έναν σύλλογο και παίζεις αρκετά παιχνίδια είναι ευκολότερο να πάρεις μία τέτοια απόφαση».