Νεφώσεις αλλά η ζέστη παραμένει!

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, περιμένουμε την Τρίτη 5 Αυγούστου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 23 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά οι μέγιστες στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά ισχυροί, και στο Νότιο Αιγαίο βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στα ανοικτά ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ζέστη, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παράκτια τμήματα οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.