«Μια νέα εποχή για την Άρσεναλ»

Ο Ουζμπέκος επιχειρηματίας και ένας από τους μεγαλομετόχους της Άρσεναλ υποστηρίζει πως η αγγλική ομάδα είναι σε θέση να κερδίζει τρόπαια.

Ο  Άλισερ Ουσμάνοφ μίλησε στην εφημερίδα «Telegraph» για τη νέα εποχή της Άρσεναλ.

Αναλυτικά τα σημαντικότερα αποσπάσματα:

«Ο σύλλογος βρίσκεται πια σε θέση να πετύχει. Νομίζω ότι αρχίζει μια νέα εποχή για την Άρσεναλ, η οποία θα κερδίζει τρόπαια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο.

Κατά τη γνώμη μου, σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν, ο σύλλογος είναι στον σωστό δρόμο για να παίρνει σημαντικές αποφάσεις, όπως για παράδειγμα τώρα, που έχει όλα τα μέσα για να αγοράζει τους καλύτερους παίκτες.

Οι δυσκολίες πλέον έχουν ξεπεραστεί και τα οικονομικά του συλλόγου είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι ο Αρσέν Βενγκέρ και ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Ιβάν Γκαζίδης, θα τα διαχειριστούν σωστά.

Επένδυσα στην Άρσεναλ, όταν αγόρασα μετοχές. Εάν ο σύλλογος χρειαστεί χρήματα, τότε είμαι έτοιμος να επέμβω. Κατά την άποψη μου, προς το παρόν ο σύλλογος έχει τεράστιες προοπτικές και δεν χρειάζεται πρόσθετη επένδυση.

Ποτέ δεν είπα τίποτα κακό για την ομάδα ή κάποιον προσωπικά. Είπα ότι, κατά τη γνώμη μου, μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα πιο αποτελεσματικά.

Θα ήθελα, επίσης, να υπογραμμίσω τη συμβολή του τεχνικού επιτελείου. Πέτυχαν το καλύτερο που θα μπορούσαν σε μια εποχή κατά την οποία ο σύλλογος είχε τεράστιο οικονομικό έλλειμμα».