Σοκαρισμένος από τον αποκλεισμό ο Παράσχος

Διαβάστε τι είπε ο Έλληνας προπονητής στη συνέντευξη Τύπου του επαναληπτικού του Σαράγεβο.

Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, στη συνέντευξη Τύπου:

– Για το αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό: “Ήταν ένα σοκ για όλους μας. Εγώ όλες αυτές τις αγωνιστικές που ήμουν κοντά στην ομάδα, δεν είχαμε παρουσιάσει τέτοια εικόνα. Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας. Προετοιμαστήκαμε, είπαμε ότι είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να τη προσέξουμε, αλλά βρεθήκαμε σε κακή μέρα. Κανείς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα”.

– Για την έλλειψη πάθους από τους παίκτες: “Αυτό το πάθος έλειψε, σίγουρα, αλλά με το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Το άσχημο είναι ότι δεν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ειδικά όταν το παιχνίδι πήγε στη παράταση, δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε καθόλου. Βρεθήκαμε σε μια μέρα που κανένας δεν μπόρεσε να ορθώσει το ανάστημά του και να πάρει την ομάδα πάνω του”.

– Για το ενδεχόμενο ο Ατρόμητος να υποτίμησε τη Σεράγεβο: “Δεν νομίζω. Δεν υποτιμήσαμε καθόλου τον αντίπαλο. Είναι μια έμπειρη ομάδα που διαθέτει ποιότητα. Όλη την εβδομάδα ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε σαν να είναι αυτό το πρώτο παιχνίδι”.

– Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: “Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μια έλλειψη στο χώρο του κέντρου, δεν έχουμε λύσεις. Από τη στιγμή όμως που το μπάτζετ είναι αυτό, πρέπει να συνεχίσουμε με αυτούς τους παίκτες”.

– Για το αν θα διατηρηθεί το 3-5-2 και γιατί τελικά προτιμήθηκε για το αρχικό σχήμα ο Φάμπιο: “Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στον Φάμπιο και πήγαμε καλά στις προπονήσεις. Είναι και στο στυλ τους γιατί πρόκειται για μια δυνατή ομάδα. Πιστεύαμε ότι θα κάνει ένα καλό δίδυμο με τον Καραμάνο. Και ο Ναπολεόνι δεν ήταν στη καλύτερη κατάσταση.
Όσο για το σύστημα, με αυτό κερδίσαμε. Πιστεύαμε ότι ο αντίπαλος δύσκολα θα γίνει απειλητικός έτσι. Δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ και αυτό άλλαξε τις ισορροπίες. Αλλάξαμε σύστημα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά ούτε αυτό βοήθησε”.