Ζήτησε μεταγραφές ο Αναστασιάδης

Την ικανοποίηση του για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό προετοιμασίας με τη ΚΠΡ εξέφρασε ο Άγγελος Αναστασιάδης αλλά σημείωσε πως η ομάδα έχει ακόμα δουλειά να κάνει υπογραμμίζοντας τα πράγματα είναι απλά αλλά οι παίκτες του τα κάνουν δύσκολα. Όσο για το εάν η ομάδα προχωρήσει σε απόκτηση αριστερού χαφ, επικαλέστηκε τη… Μπαρτσελόνα

Σε δηλώσεις μετά το 1-0 επί της ΚΠΡ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε: “Για εμένα ήταν ακόμη ένα παιχνίδι προπόνησης, βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα πιο απλά, να τελειώσουμε φάσεις, αλλά μας έλειψε κάποιες φορές η τελική πάσα. Μας δόθηκε η ευκαιρία αλλά δεν το κάναμε. Τα πράγματα είναι απλά αλλά τα κάνουμε δύσκολα, θα τα διορθώσουμε όμως. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά έχουμε δουλειά”.

Για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο Αναστασιάδης δήλωσε: “Αυτή είναι η δουλειά μου, να ελέγχω τα παιδιά, όλους τους παίκτες. Έχω βγάλει συμπεράσματα για κάποια παιδιά, δεν τα έχω βγάλει, όμως, ολοκληρωτικά για όλους. Για κάποια άλλα παιδιά πρέπει να είμαι προσεκτικός. Πάντα το αποτέλεσμα μετράει όσον αφορά τη ψυχολογία αλλά τα φιλικά είναι προπόνηση. Σε αυτό το γήπεδο, δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα λάθη”.

Για το ενδεχόμενο απόκτησης αριστερού χαφ: “Ο Φακούντο δεν είναι αριστεροπόδαρος; Είναι… Και η Μπαρτσελόνα θέλει μεταγραφές, έτσι και εμείς, αλλά ψάχνει έναν καλό παίκτη κι αν τον βρει θα τον αποκτήσει. Έτσι και εμείς αν τον βρούμε θα τον πάρουμε”.