Στον ΟΦ Νέας Ιωνίας Καφφάτος και Αϊβάζης

Ο Δημήτρης Καφφάτος και ο Γιάννης Αϊβάζης θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα από την οποία ξεκίνησαν σε μικρή ηληκία, τον ΟΦ Νέας Ιωνίας.

Ο 38χρονος τερματοφύλακας, Δημήτρης Καφφάτος, δεν θα ξαναπαίξει χάντμπολ μετά την αγωνιστική του θητεία με την ΑΕΚ, αλλά θα προπονεί την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Ο Γιάννης Αϊβάζης αφού αποχώρησε και αυτός από την Ένωση θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο να αγωνίζεται και επέλεξε την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής του χάντμπολ. Οι δύο τους είχαν πολύ καλή συνεργασία στην ΑΕΚ την περίοδο 2011-2012 και έχουν αναπτύξει άριστες φιλικές σχέσεις, με αποτέλεσμα να γίνει πιο εύκολο το έργο τους στον ΟΦ Νέας Ιωνίας.

Ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε ένα σχόλιο στο coppa.gr : «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Νέα Ιωνία και αυτό γίνεται μαζί με τον Δημήτρη. Μεγαλώσαμε σε αυτόν τον Σύλλογο. Πρώτος στόχος είναι να κάνουμε την ομάδα ξανά ανταγωνιστική και να αποκτήσει ξανά την δυναμική που της αξίζει. Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας τον Δημήτρη που είναι ιστορία του ελληνικού χάντμπολ».

Πηγή: www.coppa.gr