Τιμωρία-μαμούθ για τα επεισόδια στην «ζούγκλα» του Κυπέλλου

Τιμωρία-χάδι ή βαριά τιμωρία?

Τα έκτροπα που έλαβαν μέρος κατά την διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό αναμένονται να στοιχίσουν στην ομάδα του Βορρά ακριβά.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από το τι έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής και φυσικά από την έκθεση του παρατηρητή της αναμέτρησης και της αστυνομίας. Είναι πολύ δύσκολο να μην έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τα μισά από αυτά που έγιναν: βροχή αντικειμένων, εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, διακοπές κατά την διάρκεια του αγώνα, πάνω από 60 λεπτά καθυστέρηση για την έναρξη του αγώνα και πολλά πολλά άλλα…

Όλα αυτά συνηγορούν στο γεγονός ότι τον ΠΑΟΚ τον περιμένει μία βαρβάτη ποινή. Από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και φυσικά και αφαίρεση βαθμών, μιας και προέκυψε είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο που συνοδεύτηκε από βιαιοπραγίες ή φθορές.

Τώρα το τι απ’ όλα αυτά θα ισχύσει και το από που θα αφαιρεθούν, αν αφαιρεθούν, οι βαθμοί από τον ΠΑΟΚ (κανονική διάρκεια ή ειδική βαθμολογία τω πλέι οφ), ένας Θεός το ξέρει…

Εμείς θα υπενθυμίσουμε απλώς σε αυτό το σημείο, ότι η ΑΕΚ τιμωρήθηκε για τα επεισόδια που έγιναν στο Αιγάλεω με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών.