Καραθανασόπουλος: “Έτοιμοι να χτυπήσουμε τίτλο”

Για την χρονιά που τελείωσε και τους στόχους της επόμενης, αναφέρθηκε ο παίκτης της ομάδας ποδοσφαίρου Σάλας της ΑΕΚ, Θανάσης Καραθανασόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Για την χρονιά που τελείωσε και τους στόχους της επόμενης, αναφέρθηκε ο παίκτης της ομάδας ποδοσφαίρου Σάλας της ΑΕΚ, Θανάσης Καραθανασόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Φάνηκε απογοητευμένος μετά και τον αποκλεισμό από τον Δούκα, αλλά πεπεισμένος για μια καλύτερη συνέχεια.

«Σήμερα τελείωσε η χρονιά μας. Μια χρονιά με πολλές δυσκολίες, ατυχίες, αποχωρήσεις αλλά και μεγάλες στιγμές, όπως τα τρία αυτά ματς με το Δούκα. Η ομάδα τα έδωσε όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θεωρώ ότι τελικά κάναμε ένα βήμα παραπάνω φέτος και του χρόνου πια θα είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε τίτλο!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους λίγους φιλάθλους μας που έρχονταν σε όλη τη χρονιά και μας στήριζαν και τους αρκετά περισσότερους στα ματς με το Δούκα που μας έκαναν να αισθανθούμε ότι παίζουμε στην ΑΕΚ και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα υπέροχη όπως σήμερα! Καλές αεκτζήδικες γιορτές σε όλους».