Αποφασίζουν για μεταγραφές στην ΑΕΚ

Το φιλικό της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου, ενδέχεται να κρίνει την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ.

Περίπου δύο εβδομάδες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στην ΑΕΚ αναμένεται να αποφασίσουν μέσα στις επόμενες μέρες, πως θα κινηθούν σε ότι αφορά την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Λόγος βιασύνης δεν υπάρχει, δεδομένου ότι ο Τραϊανός Δέλλας μοιάζει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το υλικό που έχει στα χέρια του, ωστόσο το επικείμενο φιλικό με τη Νίκη Βόλου (17/8, 19.00), θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ για την Ένωση.

Η απόκτηση ενός επιθετικού, αποτέλεσε βασική προτεραιότητα για την ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα, όμως η επιστροφή του Ιβάν Μπρέσεβιτς στην ενεργό δράση και μάλιστα αρκετά… δυναμικά, σε συνδυασμό με την παρουσία των Αραβίδη και Ντακόλ στην επίθεση, λύνει τα χέρια του «Κολοσσού».

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς πάντως, έχει ήδη έτοιμες τις λύσεις, τόσο για την επίθεση, όσο και για τη θέση του αμυντικού χαφ και σε περίπτωση που αποφασιστεί να γίνουν μία ή περισσότερες προσθήκες στο ρόστερ, αυτό θα συμβεί άμεσα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο μάλιστα, θα βρεθεί στο Πήλιο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου να παρακολουθήσει και το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής και στο περιθώριο της επίσκεψής του, αναμένεται να υπάρξει και μεταγραφική κουβέντα με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος.