Στη Βέροια ο Ιμπαγάσα

Στην πρωτεύουσα της Ημαθίας βρέθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Βέροια.

Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός, ο ατζέντης του και μέλη της νέας διοίκησης του συλλόγου της Ημαθίας εθεάθησαν σε καφετέρια του κέντρου της πόλης, όπου είχαν μεταβεί για να συζητήσουν.

Νωρίτερα, ο Αργεντινός πρώην άσος του Ολυμπιακού ξεναγήθηκε στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο της Βέροιας, στα οποία θα συχνάζει από εδώ και στο εξής αν το Σάββατο (16/8) υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μάλιστα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα αναμένεται να βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, προκειμένου να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση με τον Πανθρακικό (19:00).

Ουσιαστικά, η Βέροια ευνοήθηκε από το γεγονός ότι ο παίκτης δεν έλαβε τις απαιτούμενες οικονομικές εγγυήσεις των ανθρώπων του Πανιωνίου, ο οποίος αποτελούσε την πρώτη του επιλογή επειδή δεν ήθελε να εγκαταλείψει την Αθήνα.

Ο σπουδαίος μεσοεπιθετικός, πάντως, κάθε άλλο παρά έχει κόψει τους δεσμούς με τον Ολυμπιακό, όχι μόνο επειδή ο 12χρονος γιος του ανήκει στις ακαδημίες του, αλλά γιατί υπάρχει συμφωνία για να αναλάβει κάποιο πόστο μόλις εγκαταλείψει τη δράση.

Πηγή: contra.gr