Δύσκολα ξανά πρωταθλήτρια η Σίτι λέει ο Πελεγκρίνι

Η Μάντσεστερ Σίτι μπαίνει στη μάχη της εφετινής Premier League με στόχο να υπερασπιστεί το τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να αναγνωρίζει πως είναι δύσκολο η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί φορά.

Σε δηλώσεις του ο Χιλιανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: “Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Ίσως κάποιοι να χρειάζονται λίγες παραπάνω ημέρες για να είναι 100% έτοιμοι, αλλά σαν σύνολο είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Έχουμε το προβάδισμα φέτος, όσον αφορά το πόσο καλά ξέρω τους παίκτες και το πόσο καλά με ξέρουν οι ίδιοι. Είναι δύσκολο για την ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα να το επαναλάβει, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε”.

Για τις ανανεώσεις συμβολαίων που έγιναν πρόσφατα, ο Πελεγκρίνι δήλωσε: “Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να κρατήσει τους καλύτερους παίκτες του. Νομίζω ότι είναι εξίσου σημαντικό πως ήθελαν και οι ίδιοι να μείνουν. Δουλεύουν πολύ καλά, έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον και το καταλαβαίνουν αυτό. Ίσως τις επόμενες μέρες να ακούσετε και για άλλες ανανεώσεις”.