“Έδειξε” ενδεκάδα ο Δέλλας

Δοκιμές ενόψει Νίκης Βόλου, έκανε στη σημερινή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας.

Όπως είχε προαναγγείλει ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του προηγούμενου φιλικού της ΑΕΚ με την ΑΕ Διμηνίου, από το αυριανό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου (19.00), θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι παίκτες που αναμένεται να έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα της νέας περιόδου.

Υπό αυτό το πρίσμα, είναι σημαντικό να δούμε πλέον ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει ο Έλληνας προπονητής στα προσεχή παιχνίδια, αρχής γενομένης από το αυριανό με τη Νίκη Βόλου.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Δέλλας στη σημερινή προπόνηση, η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο ματς με τους Θεσσαλούς, δείχνει να έχει «κλειδώσει». Συγκεκριμένα, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ανέστης, αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος, αριστερά ο Πεταυράκης και δεξιά ο Μπακάκης.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κορδέρο και Ανάκογλου, μπροστά τους ως επιτελικός μέσος ο Μάνταλος με τον Μπαρμπόσα αριστερά και τον Πλατέλλα στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ ο Αραβίδης θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

*Ο Χρήστος Αραβίδης, αποχώρησε για 2-3 λεπτά από την απογευματινή προπόνηση, εξαιτίας ενός χτυπήματος στα πλευρά, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

*Ο Άρης Σοϊλέδης ακολούθησε και σήμερα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα.