Ηλιοφάνεια σε όλη την Ελλάδα

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, με πτώση της θερμοκρασίας, ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο και μεμονωμένες μπόρες στα ορεινά της Πελοποννήσου τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 24 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρεις διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στις Ανατολικές Κυκλάδες και το Καρπάθιο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Πηγή: meteo.gr