Τον Ισπανό επιθετικό Τσούλι “βλέπει” η ΑΕΚ (VIDEO)

Τον δανεισμό του 23χρονου Ισπανού επιθετικού της Μπέτις, Τσούλι, επιθυμεί η ΑΕΚ.

Την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού Τσούλι, εξετάζει η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «gazzetta.gr». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ένωση κινείται για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει στη Μπέτις, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ωστόσο να εκφράζει τις αντιρρήσεις του για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Το σενάριο αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα και ο αθλητικός διευθυντής της Μπέτις, Αλέξις Τρουχίγιο, o οποίος τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι γίνονται επαφές με την ΑΕΚ για τον Τσούλι, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Όλα γίνονται σε προφορικό επίπεδο και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει τον τρόπο με τον οποίο θα παραχωρηθεί ο παίκτης, σε περίπτωση που υπάρξει οριστική συμφωνία. Πιστεύω ότι σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις», υποστήριξε.

Ο Τσούλι ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Εσπανιόλ και σε μικρή ηλικία πήγε στη Ρεκρεατίβο Ουέλβα. Τη σεζόν 2012-13 έκανε μια γεμάτη σεζόν με την Ουέλβα, σημειώνοντας 15 τέρματα σε 36 ματς και προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Τελικά, η Μπέτις ήταν εκείνη που τον έκανε δικό της το 2013, πληρώνοντας 600.000 ευρώ. Στη Σεβίλλη δεν κατάφερε να καθιερωθεί, έχοντας σημειώσει μόλις ένα γκολ.

Πρόκειται για έναν επιθετικό σχετικά κοντόσωμο (1.77), τεχνίτη και με πολύ καλή κίνηση στην περιοχή, ικανό να προκαλέσει ρήγματα στις κλειστές άμυνες.