Σκληρά λόγια από Αναστασιάδη

Την πειθαρχία προσπαθεί να επαναφέρει στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης. Οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης δείχνουν να έχουν συνηθίσει αλλιώς με τον Έλληνα τεχνικό να εξοργίζεται στην προπόνηση της Τρίτης.

Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, στην προχθεσινή προπόνηση ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε μία αψιμαχία με τον Αλέξανδρο Τζιόλη και ο 61χρονος τεχνικός του έκανε αρκετές παρατηρήσεις, ενώ λίγο αργότερα έγινε έξαλλος με τον Μιγκέλ βίτορ που δεν ακολουθούσε τις εντολές του σε μία άσκηση.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε να παίρνουν από πάνω κάποια εμπόδια και στη συνέχεια να σουτάρουν με δύναμη. Ο Πορτογάλος στόπερ, όμως, προτίμησε να το κάνει με πλασέ και όχι με κουντεπιέ, όπως ήθελε ο προπονητής του, και τον έστειλε στα αποδυτήρια.

«Με δουλεύεις; Άλλα ζητάω και άλλα κάνεις», είπε ο Αναστασιάδης στον παίκτη και εκείνος του απάντησε: «αυτά μπορώ, αυτά κάνω». Έτσι ο προπονητής του ζήτησε να αποχωρήσει και ο παίκτης το έκανε, βρίζοντας και ξεσπώντας ακόμα και σε ανθρώπους του προπονητικού τιμ που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Εκείνη τη στιγμή ο Αναστασιάδη είπε:

«Αυτά κάνατε και πέρυσι; Γι’ αυτό ήσασταν έτσι; Δεν είναι καφενές ο ΠΑΟΚ για να κάνει ό,τι θέλει ο καθένας εδώ μέσα».

Στη χθεσινή προπόνηση Αναστασιάδης ζήτησε από τους δύο παίκτες να απολογηθούν ενώπιον των συμπαικτών τους. Ο Τζαβέλλας παραδέχθηκε το λάθος του, αλλά ο Πορτογάλος όχι μόνο δεν το έκανε αλλά υπέπεσε και σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα, και έτσι πλέον τον λόγο έχει πλέον η διοίκηση του συλλόγου.