Η ..μεγάλη κυρία, ο Δέλλας και ο Τσούλι

Το ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός αθλητικός έντυπος Τύπος ασχολείται με τη συμφωνία της ΑΕΚ με τη Jeep αλλά και με όσα είπε ο Τραϊανός Δέλλας στο Πήλιο.

Αναλυτικά:

Goal

«Και πάλι… μεγάλη κυρία»  είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Όλο το παρασκήνιο για το deal με τον αμερικάνικο Κολοσσό που διαφημίζεται στη φανέλα της Γιουβέντους. Η συμφωνία της ΑΕΚ με την JEEP για τη χορηγία της φανέλας αποτελεί επιβεβαίωση κύρους και δυναμικής για το παρόν και το μέλλον της Ένωσης. Ο Δέλλας μίλησε για τον τρόπο που χτίζεται η ομάδα.Συζητήσεις της ΑΕΚ με τον Ισπανό Τσούλι».

Sportday

«Έχω ποιότητα» λέει ο Δέλλας που καμαρώνει για το υλικό που κρατά στα χέρια του και μιλά για όλα. Σούπερ ντιλ με βασικό χορηγό.

Livesport

«ΑΕΚ 4Χ4» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Επίδειξη δύναμης από τον Τίγρη, που έκανε το superdeal α λα Γιουβέντους για τον βασικό χορηγό της ομάδας. Μπαίνουν 2 εκατ. ευρώ στο ταμείο. Δέλλας: Ποιο ποιοτικοί φέτος. Τσούλι: Οι Κιτρινόμαυροι μιλάνε με την Μπέτις για τον 23χρονο επιθετικό».

Ώρα των σπορ

«ΑΕΚ 4Χ4 Jeep» είναι ο τίτλος τη εφημερίδας. «Χορός εκατομμυρίων γύρω από την ΑΕΚ. Πιο ήρεμος, πιο σίγουρος και πιο αποφασισμένος ο Δέλλας στη συνέντευξη που έδωσε. Στη λίστα της ΑΕΚ ο Τσούλι. Φιλικό με Ρήγα Φεραίο και επιστροφή. Τρέχει και δεν φτάνει ο Αλεξίου για να ενισχύσει την επενδυτική ομάδα της νέας ΚΑΕ. Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Κώστας Καλογεώργος που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τη Βασίλισσα».