«Απαιτώ την εξασφάλιση των δεδουλευμένων»

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ λησμόνησε τα 11 χρόνια παρουσίας της στην Ένωση, αναφερόμενος και στη δικαστική διαμάχη με τους διοικούντες του Δικεφάλου.

Ο Γιάννης Αραμπατζής, σε συνέντευξη του, πραγματοποίησε μια αναδρομή στα 11 χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ.

«Στα έντεκα χρόνια οι χαρές ήταν αρκετές. Η κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ήταν όμως η κορυφαία. Ο κόσμος το περίμενε πολύ όλο αυτό για αυτό δεν άντεξε και μπήκε να πανηγυρίσει μαζί μας. Βέβαια στη συνέχεια χάλασε όλο αυτό και δεν μπορούσαμε να το ευχαριστηθούμε όπως θέλαμε. Μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ φυσικά αλλά με πιο πανηγυρικό τρόπο. Δημιουργήθηκαν κάποια επεισόδια αλλά νομίζω ότι ήταν πάνω στον ενθουσιασμό του κόσμου» είπε ο Αραμπατζής στο Contra.gr.

Επίσης, ο υψηλόβαθμος τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στο θέμα της διεκδίκησης των χρημάτων που του χρωστάνε οι προηγούμενες διοικήσεις της Ένωσης, τονίζοντας πως δεν θέλει είναι πρόξενος κανενός προβλήματος στην πρώην ομάδα του.

«Εγώ δεν θέλω να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην ΑΕΚ. Ο δικηγόρος μου χειρίζεται το θέμα. Περισσότερο απαιτούμε την εξασφάλιση των χρημάτων από τα φυσικά πρόσωπα που ήταν στην ΑΕΚ τότε. Έχουμε δουλέψει αυτά τα χρήματα και οι τότε διοικήσεις δεν πλήρωναν. Μακάρι να μπορούσε να βρεθεί μία λύση…».

Ο πρώην τερματοφύλακας του Δικεφάλου δεν παρέλειψε, να αναφερθεί και στον περυσινό υποβιβασμό, τονίζοντας πως το φταίξιμο δεν πρέπει να βαραίνει τους ποδοσφαιριστές αλλά τους διοικούντες.

«Η περσινή χρονιά ξεκίνησε με ένα μεγάλο στόχο. Να σωθεί η ομάδα. Ήρθαν αρκετά νέα παιδιά, νέος προπονητής και μαζί με εμάς που μείναμε στην ομάδα προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μη συμβεί το μοιραίο. Αργότερα έγινε αντιληπτό ότι τα πράγματα ήταν δυσκολότερα από ότι περιμέναμε. Η φανέλα είναι βαριά και αρκετά από τα νέα παιδιά δεν μπορούσαν να τη σηκώσουν. Η διοίκηση δεν υπήρχε πουθενά. Το το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για τον υποβιβασμό δεν το φέρουν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό δε σημαίνει ότι και εμείς είμαστε άμοιροι ευθυνών. Προσωπικά το φέρω βαρέως. Πιστεύω ότι και τα υπόλοιπα παιδιά το ίδιο» επισήμανε ο Αραμπατζής.