“Κιτρινόμαυρη” τρέλα για το ΑΕΚ-Ρόμα

Τεράστιο το ενδιαφέρον του κόσμου της ΑΕΚ για το αυριανό φιλικό, με την προπώληση των εισιτηρίων να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ζήτηση των εισιτηρίων του αυριανού μεγάλου αγώνα της ΑΕΚ με τη Ρόμα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Από την πρώτη μέρα που εκδόθηκαν τα «μαγικά» χαρτάκια ως και σήμερα έχουν πουληθεί σχεδόν 10.000 εισιτήρια, με τους φίλους της ομάδας να σχηματίζουν ουρές στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Όπως έλεγαν μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου, η προπώληση των εισιτηρίων θύμιζε ημέρες ντέρμπι, καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τεράστιο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, ο αριθμός των φιλάθλων θα αγγίξει τις 20.000. Αριθμός πολύ μεγάλος για την εποχή, καθώς βρισκόμαστε εν μέσω… καλοκαιρινών διακοπών για πολλούς, αλλά και δεδομένης της… οικονομικής στενότητας της πλειοψηφίας του κόσμου.

Πρόκειται άλλωστε για το πρώτο φετινό ματς της ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της, ενώ από την άλλη πλευρά τεράστιο… δέλεαρ αποτελεί και το όνομα του όνομα του αντιπάλου, καθώς η Ρόμα είναι μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε, ότι παράλληλα με την πώληση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα, υπήρξε μεγάλη κινητικότητα και στα διαρκείας, που σύντομα αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10.000.