“Τελευταία ευκαιρία για Μπαλοτέλι”

Μία μεγάλη μεταγραφή και με μεγάλο ρίσκο

Μία ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή, ταξίδεψε στο Μέρσεϊσαϊντ για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους “κόκκινους”.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης για αυτό το μεγάλο deal, παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική “Corriere della Sera” ο διάσημος Ιταλός μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση πως η Λίβερπουλ δίνει την τελευταία ευκαιρία στον “Super Mario” να παραμείνει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο.

“Η Μίλαν είναι σπουδαίος σύλλογος και δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα από αυτούς. Ο Μάριο έπαιξε καλά εκεί για έξι με επτά μήνες, συμβάλλοντας αποφασιστικά στο να βγουν στο Champions League.

Όμως μπορούσες να δεις πως δεν είναι έτοιμος για να γίνει ηγέτης. Αν θα γίνει ποτέ ηγέτης; Δεν χρειάζεται ο κάθε παίκτης να έχει αυτό το ρόλο.

Έψαξα να βρω για αυτόν μία ομάδα όπου θα είναι σημαντικό μέλος χωρίς να του ζητήσει κανείς να έχει το ρόλο του ηγέτη”, τόνισε αρχικά, για να συνεχίσει:

“Η Λίβερπουλ έχει τον Στίβεν Τζέραρντ. Σε αυτή την ομάδα ο Μάριο θα είναι προστατευμένος και θα μπορέσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Τώρα εξαρτάται από αυτόν.

Ο Μάριο χρειάζεται να αποβάλλει την πίεση από τους ώμους. Θα πρέπει να αισθανθεί ελεύθερος για να μπορέσει να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.

Είναι η τελευταία ευκαιρία του σε κορυφαίο επίπεδο. Ο Μάριο είναι 24 χρόνων και δεν έχει πια το άλλοθι του νεαρού της ηλικίας του”.

Ο Ραϊόλα αποκάλυψε επίσης ότι η Λίβερπουλ είχε δείξει ενδιαφέρον εδώ και 3 μήνες όμως μόλις αυτή την εβδομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση ενώ υποστήριξε ότι δεν έχει μπει όρος στο συμβόλαιο του παίκτη που να συνδέεται με τη συμπεριφορά του εκτός γηπέδου.

Τέλος, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι πάντα ευγενική και κομψή αλλά κατά τη γνώμη μου όταν θέλεις να πεις κάτι για κάποιον τα λες κατά πρόσωπο και όχι πίσω από την πλάτη του”.

πηγή: sport24.gr