Φαίη Κουνάδη : «Επέστρεψα στην οικογένεια μου»

Σε συνέντευξή της η έμπειρη πασαδόρος μίλησε για την μεγάλη της επιστροφή στην ΑΕΚ, για τους δικούς της στόχους αλλά και της ομάδας, για τον κόσμο καθώς και για το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στην Ώρα των Σπορ:

Για την επιστροφή της στην ΑΕΚ, η Φαίη Κουνάδη σχολίασε: « Ουσιαστικά ήταν σαν να μην έφυγα ποτέ από την ΑΕΚ. Νιώθω απλά σαν να επέστρεψα στην οικογένεια μου. Είμαι πολύ συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου και το γεγονός πως δέχτηκαν με χαρά την επιστροφή μου. Εγώ αυτό που έχω να δώσω για την ομάδα είναι η ψυχή μου και αυτό θα κάνω. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να κρατήσουμε την ΑΕΚ ψηλά. Έχουμε συναίσθηση σε ποια ομάδα βρισκόμαστε και παρά τις δυσκολίες θα παλέψουμε για να είμαστε ανταγωνιστικές».

Για τους στόχους της Ένωσης και τους δικούς της είπε:
«Αυτή την στιγμή η ομάδα ξεκινάει μια νέα προσπάθεια. Χτίζεται μια νέα ομάδα από την αρχή. Δεν είμαστε ακόμα σε θέση να μιλήσουμε για στόχους αλλά ξέρω πως όλοι έχουμε διάθεση και όρεξη για να πετύχουμε».

Για το γήπεδο και τον κόσμο της ΑΕΚ δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως ανυπομονώ για αυτή την στιγμή. Να μπω στο γήπεδο και να δω και πάλι τον κόσμο της ΑΕΚ να τραγουδάει και να μας εμψυχώνει. Ακόμα και τώρα όταν το σκέφτομαι με δυσκολία συγκρατώ τα δάκρυα μου. Ο κόσμος είναι μοναδικός. Μακάρι να τους ανταμείψουμε με την πορεία μας μέσα στο γήπεδο».