Απειλές της Θύρας 7 σε Σάμαρη!

Εμετική ανακοίνωση της Θύρας 7, εναντίον του Ανδρέα Σάμαρη!

Την αποχώρηση του Ανδρέα Σάμαρη από τον Ολυμπιακό περίμενε η Θύρα 7, ο οποίος παρεπιπτόντως έφερε 10 εκκατομύρια στα ταμεία της ομάδας τους, προκειμένου να εξαπολύσει την επίθεσή της και τις άμεσες… απειλές εναντίον του.
Με αφορμή το μέγιστο… παράπτωμα του νεαρού μέσου, να υποδείξει ως πρότυπό του, τον αρχηγό της Εθνικής Κώστα Κατσουράνη, οι «αυλικοί» του προέδρου ζητούν από τον Σάμαρη να ανακαλέσει, σε μια εμετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Άλλη μια χρονιά γεμάτη όνειρα και μεγαλύτερες προσδοκίες ξεκινά. Είναι στο dna του Ολυμπιακού να κατακτά κορυφές και στόχους και εμείς μπορούμε και πρέπει να ονειρευόμαστε γιατί βλέπουμε τον τρόπο που κινείται σε όλα τα επίπεδα η διοίκηση του Ολυμπιακού μας, η οποία με πλάνο και στοχευμένες κινήσεις χρόνο με το χρόνο, μας κάνει να πιστεύουμε (και με το δίκιο μας) ότι οι στόχοι εκτός συνόρων (γιατί εντός ότι και αν κάνουν οι λαθρέμποροι της λάσπης, η δυναστεία Θα συνεχιστεί!) μπορούν και πρέπει να φτάνουν πιο ψηλά!
Το αδιάρρηκτο τρίπτυχο κόσμος, παίκτες, διοίκηση βρίσκει στην ομάδα μας την τέλεια εφαρμογή και δημιουργεί το ιδανικό και οικογενειακό κλίμα για να δουλέψουν όλοι για το καλό του Ολυμπιακού. Και αυτό πρέπει όλοι να το σέβονται και να το εκτιμούν. Μιλώντας για την εκτίμηση αυτών των συνθηκών αλλά και επειδή η Θύρα 7 παραμένει Θεματοφύλακας και άγρυπνος φρουρός της Ολυμπιακής οικογένειας θεωρήσαμε ότι έπρεπε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα όσον αφορά σε κάποιες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σάμαρη που έγιναν κατά τη διάρκεια του μουντιάλ της Βραζιλίας.
Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη μετά την επιστροφή της ομάδας από την Αμερική και έθεσε τον συγκεκριμένο επαγγελματία ποδοσφαιριστή προ των ευθυνών του. Του εκφράσαμε την απορία πως ένας ποδοσφαιριστής που έφτασε στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό, αναγνωρίζει δημοσίως ως πρότυπο του τον κλικαδόρο – μάνατζερ παικτάκο της Εθνικής. Πως είναι δυνατόν να βρίσκεσαι ανάμεσα σε τεράστιες προσωπικότητες (όπως οι Μίτσελ-Καρεμπέ) στην καθημερινότητα σου, να σε προπονούν, να σε γαλουχούν και εσύ να θες να μοιάσεις στον άτιτλο μάνατζερ – παικτάκο με τη μηδενική προσωπικότητα;
Δεν θα έπρεπε να ξεχνάει ο Ανδρέας Σάμαρης ότι η συμπεριφορά του μάνατζερ – παικτάκου και κάποιων ακόμα εκπροσώπων της βόρειας ρωσικής φούσκας έβαλε σε κίνδυνο και τη συμμετοχή στο Μουντιάλ αλλά κυρίως έβαλε σε κίνδυνο την υγεία των συμπαικτών του… Επειδή ο κόσμος του Ολυμπιακού αγαπάει το έμβλημα και την ερυθρόλευκη φανέλα πάνω από όλα και δε διαπραγματεύεται την αξιοπρέπεια του, απαιτήσαμε από τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σάμαρη μια δημόσια συγγνώμη. Κάτι που ο ίδιος αποδέχθηκε αναγνωρίζοντας το λάθος του. ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… Ανδρέα Σάμαρη, καλή πορεία στο δρόμο που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε έβαλε αλλά ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ότι έχεις έναν ανοικτό λογαριασμό με τον λαό του Θρύλου. Και να είσαι βέβαιος ότι εμείς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ…».