Αποσύρθηκαν Γεωργατζόγλου, Καλογεώργος

Οι Νίκος Γεωργατζόγλου και Κωνσταντίνος Kαλογεώργος, με ανακοίνωσή τους, ενημέρωσαν ότι αποσύρονται από την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ακόμα πιο… ζοφερό δείχνει να είναι πλέον, το μέλλον της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ. Εκτός από το γεγονός ότι ως την Πέμπτη (28/8) η ΚΑΕ θα πρέπει «καθαρό» ή νέο -με διακανονισμό χρεών- ΑΦΜ και να βρει 100.000 ευρώ, για την εγγυητική επιταγή που πρέπει να μπει στο φάκελο αίτησης αδείας συμμετοχής στη νέα Basket League ΟΠΑΠ, σήμερα απέσυραν το ενδιαφέρον τους για την ΚΑΕ, ο Νίκος Γεωργατζόγλου (μέλος του ΔΣ της Ερασιτεχνικής) και ο Κωνσταντίνος Kαλογεώργος, όπως ενημέρωσαν μέσω ανακοίνωσης.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Μετά και την μη εμφάνιση του κ. Αλεξίου στην προγραμματισμένη σημερινή μαs συνάντηση, (που θα γινόταν για την προσκόμιση από την πλευρά του των οικονομικών στοιχείων, προγραμματισμού, προϋπολογισμού, ΑΦΜ τηs καινούργιαs KAE, κλπ), η οποία έρχεται ωs συνέχεια των δημοσιευμάτων περί “άλλων μεγάλων επενδυτών από το εξωτερικό” ή “ότι ο κ. Αλεξίου ψάχνει κάτι καλύτερο από τουs πραγματικούs ενδιαφερόμενουs Γεωργαντζόγλου-Καλογεώργο”, τα οποία ξεκάθαρα τορπιλίζουν τιs διαπραγματεύσεις και υποβαθμίζουν την πρόταση μαs για την άμεση κάλυψη του 51% του μετοχικού κεφαλαίου (την μόνη μέχρι σήμερα αληθινή και κιτρινόμαυρων χρωμάτων), καταλαβαίνουμε ότι προφανώs κάποιοι θέλουν να κερδίσουν χρόνο, μόνο που ξεχνούν ότι η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο!!!
Κατόπιν των ανωτέρω παραμένουμε στιs θέσειs μαs, αποσύρουμε όμωs την πρόταση μαs, διότι δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε σε παιχνίδια εξουσίαs και δεν επιθυμούμε να σέρνεται η πρόταση μαs ή να χρησιμοποιείται για άλλουs διαπραγματευτικούs λόγουs. To ενδιαφέρον μαs, όμωs και τα αισθήματα μαs παραμένουν πάντα ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ.

Νίκοs Γεωργαντζόγλου, Κων/νοs Kαλογεώργος».